- Hvor flatt kan man legge seg før det er flatt nok for dere?

Etter å ha mast i halvannen måned fikk Dagbladet intervju med Caroline Berg Eriksen. Det vi ikke visste var at pr-rådgiveren satt ved hennes side.

TØFFE TAK:  Det har stormet rundt toppblogger Caroline Berg Eriksen den siste tida. I et åpenhjertig intervju med Dagbladet sier hun at hun lagt den tunge tida bak seg og gleder seg til å utvikle bloggen videre på hundre prosent ærlig vis. Foto: Stella Pictures.
TØFFE TAK: Det har stormet rundt toppblogger Caroline Berg Eriksen den siste tida. I et åpenhjertig intervju med Dagbladet sier hun at hun lagt den tunge tida bak seg og gleder seg til å utvikle bloggen videre på hundre prosent ærlig vis. Foto: Stella Pictures. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  I løpet av den siste halvannen måneden har Caroline Berg Eriksen, Norges største blogger, innrømmet å ha manipulert bilder for å fremstå tynnere (noe hun tidligere har nektet for), hun har innrømmet at hun visste at ektemannen skrev kommentarer på bloggen under falskt navn, hun har anskaffet seg en av Norges mest profilerte pr-rådgivere og hun har sagt unnskyld på egen blogg - for enda flere lesere enn vanlig.

Caroline Berg Eriksen har siden 2010 vært Norges mest ettertraktede blogger. Siden avsløringene i romjula har hun vært et yndet objekt for hele Presse-Norge, også for Dagbladet.

Eriksen unnlot å la seg intervjue eller gi uttalelser til pressen - fram til forrige helg. I et intervju på åtte sider i Dagens Næringsliv snakket toppbloggeren litt om avsløringene.

Ett intervju Dagens Næringsliv og journalist Jonas Forsang fikk kritikk for å ikke ha stilt flere kritiske spørsmål til Berg Eriksen, og for nære bånd mellom journalisten og pr-teamet rundt henne.

Avisa er også klaget inn til PFU.

Denne uka fikk også Dagbladet til slutt et intervju med Berg Eriksen. Riktignok et telefonintervju med krav om at Berg Eriksen og pr-rådgiver Magnus Rønningen fikk se spørsmålene på forhånd. Det fikk de, selv om dette er noe vi sjelden gjør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.