Avgiftsmotstandere delte nummeret til Venstre-Trine på Facebook - har fått over 150 hatmeldinger bare i dag

- Vanligvis bruker jeg ikke å kommentere slike trusselgreier, men denne saken er tatt helt ut av proporsjoner, sier hun til Dagbladet.

MANGE SMS-ER Over 150 personer har pepret Trine Skei Grande med sms-er i dag. Flere av meldingene er sjikanøse. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
MANGE SMS-ER Over 150 personer har pepret Trine Skei Grande med sms-er i dag. Flere av meldingene er sjikanøse. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dagens utgave av Dagbladet, sier Venstre-leder Trine Skei Grande at lavprisselskapet Ryanairs oppsigelse på Rygge er en gledelig konsekvens av den nye flyseteavgiften, som regjeringen og støttepartiene ble enige om i statsbudsjettet før jul.

Det har fått kommmentarfeltet på Facebook-gruppen «Nei til flyseteavgift i Norge» til å koke. Flere kaller partilederen ukvemsord som «purke» og «hurpe».

Dessuten er det lagt ut et bilde av Trine Skei Grande, med partiledelserens telefonnummer og påskriften «Ring meg ;-) ».

«Vi oppfordrer ALLE som er uenige i flyseteavgiften til å sende Trine Skei Grande en melding og fortelle henne akkurat hva dere mener», oppfordrer gruppens administrator i innlegget.

Kalles «hurpe» Det har over 150 personer gjort i løpet av dagen, men de færreste holder seg til å diskutere sak.

- Tonen er ganske fascinerende ufin på de fleste av meldingene, og selv om noen meldinger er saklige, er de aller fleste ikke interessert i å argumentere for sin sak. SMS-ene er i samme kategori som kommentarene på facebooksiden, og som det ofte er i tilfellet kvinner, er det utseende som er hovedargumentasjonen, sier Skei Grande til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.