- Det mest ydmykende var da jordmor kom for å sjekke «åpningen»

Dansken og Fingern er premiereklare med TV-serien «Best i alt», og i første episode legger kompisene seg ned for å «føde».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De to kompisene, musikerne og profilerte programlederne Esben «Dansken» Selvig og Thomas «Fingern» Gullestad, lurte for en tid tilbake på hvem av dem som faktisk er best i alt.

For å komme til bunns i påstanden har de utsatt seg selv for en lang rekke tester og pinlige eksperiment, som seerne kan se utover høsten. I kveldens pilotepisode lever makkerne seg inn i hvordan kvinner har det når de føder. 

Vrir seg i smerte - Vi fikk strømpads plassert på bekkenet og rundt på kroppen, så satte de i gang. Støtene ble bare kraftigere etter hvert som tiden gikk, men det var heller ingen rytme, så du visste ikke når de traff, forteller Gullestad til Dagbladet.

I videoen i toppen av saken kan man se kameratene vri seg av smerte og hyle i ubehag. Den som holder ut lengst får tittelen "best til å føde". Taperen måtte spise morkake, men det var visste ikke det verste skal vi tro «Fingern».

Tenkte på svigermor - Den verste ydmykelsen var da jordmor kommer inn for å sjekke «åpningen». Det visste ikke vi noe om på forhånd. Vi har en skillevegg mellom oss, og plutselig ble det ganske stille fra Esben. Få minutter senere hadde hun krem på fingrene og var langt inne i kroppen min også, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.