Mora om sønnens siste minutter: - Han gjorde alt for å redde Lennox

Tali Lennox' kjæreste kjempet til det siste.

GIKK BORT: Tali Lennox (t.v), som er datter av den skotske musikeren Annie Lennox (60), var i en alvorlig kajakkulykke forrige uke. Lennox ble reddet på land, mens kjæresten (t.h) omkom. Foto: NTB SCANPIX
GIKK BORT: Tali Lennox (t.v), som er datter av den skotske musikeren Annie Lennox (60), var i en alvorlig kajakkulykke forrige uke. Lennox ble reddet på land, mens kjæresten (t.h) omkom. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nyheten om at modellen og fotografen Ian Jones (32) var funnet omkommet etter en kajakkvelt i Hudson-elva har fått mye oppmerksomhet den siste uka.

Jones var sammen med kjæresten Tali Lennox (22), datter av den skotske musikeren Annie Lennox (60), da det fatale skjedde.

Lennox kom uskadd fra hendelsen, mens kjæresten ble funnet død én dag seinere.

Nå forteller Jones' mor, Sherron Jones, om sønnens desperate kamp mot klokka.

- Forsto ikke alvoret Til bladet People forklarer en sorgtung mor at sønnen reddet kjendisdatteras liv før han forsvant.

- Han døde for henne. Han gjorde alt for å redde henne, sier hun.

Jones beskriver timene sønnen og svigerdattera hadde sammen før den tragiske ulykken inntraff:

- De hadde vært på en fest nær elva kvelden før, og bestemte seg for å dra på en liten kajakktur da sola hadde stått opp, før de returnerte til leiligheten. De var håpløst forelsket i hverandre.

Verken Jones eller Lennox skal tatt i bruk redningsvest.

- De forsto ikke alvoret, sier Jones' mor.

Lesses over av kondolanser Tali Lennox ble ifølge Billboard plukket opp av en båt etter ulykken, og fraktet til sykehus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.