Marc Jacobs skulle sende penisbilde til flørt - delte det med hele verden i stedet

Stjernedesignerens tabbe går som en farsott.

MED RUMPA BAR: Marc Jacobs delte et bilde av sitt underliv på Instagram ved en feiltakelse. Selv tar han ikke saken så tungt. Foto: Stella Pictures
MED RUMPA BAR: Marc Jacobs delte et bilde av sitt underliv på Instagram ved en feiltakelse. Selv tar han ikke saken så tungt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skrekkhistoriene er mange når det kommer til personer som ufrivillig får delt intime bilder av seg selv på verdensveven.

Nå kan nok en person føye seg i rekka - nemlig stjernedesigner Marc Jacobs.

Det som i utgangspunktet skulle være en uskyldig flørt, endte nemlig opp med at Jacobs delte et bilde av underlivet med sine nærmere 250 000 følgere på Instagram.

- Denne kan du få prøve, lød meldingen under bildet, ifølge New York Daily News.

Spredd på nett Det tok naturligvis ikke lang tid før bildet var slettet, men innen han hadde rukket å fjerne innlegget, hadde årvåkne fans tatt en skjermdump.

Den går nå som en farsott på nett.

Selv om bildet er slettet, har også flere etterlyst en begrunnelse for om bildet virkelig var ment for hele verden, eller om designeren rett og slett hadde vært litt for rask i avtrekkeren. 

- Big deal Ifølge Paper Magazine tok Jacobs bladet fra munnen, og svarte en av følgerne sine, på Instagram.

- Ja. Ved en feiltakelse lastet jeg opp et bilde av meg selv med rumpa bar, før jeg fjernet det. Jeg var på flørteren med en jeg hadde møtt via Instagram, og det var egentlig meningen at bildet skulle sendes via direktemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.