- Skulle gå i båten for å sove da hun falt i vannet

Countryartisten Liv Marit Wedvik og mannen var på besøk hos et vennepar på en hytte. Da hun skulle gå i båten for å sove, inntraff den fatale ulykken.

DØDE: Countryartisten Liv Marit Wedvik ble funnet død i vannet i Risør i går. Politiet mener hun falt i vannet fra land. Foto: Stella Pictures
DØDE: Countryartisten Liv Marit Wedvik ble funnet død i vannet i Risør i går. Politiet mener hun falt i vannet fra land. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske countryartisten og TV-personligheten Liv Marit Wedvik ble funnet død ved et bryggeanlegg i Risør i går.

Politiet etterforsker saken, men mener at det var et uhell at 45-åringen falt i vannet da hun skulle gå og legge seg nattt til lørdag.

Alt tyder fortsatt på at dødsfallet til artisten Liv Marit Wedvik var en rein ulykkeshendelse, sier politiet i Agder søndag formiddag.

- Wedvik og mannen var på besøk hos et vennepar på hytte ved Moen camping i Risør. Mannen hadde først gått ned fra hytta for å legge seg i båten de var i. Wedvik gikk fra hytta til båten litt seinere, og ingen vet hva som har skjedd før hun ble funnet død i vannet ved 09-tiden lørdag morgen av en tilfeldig forbipasserende, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt til Dagbladet.

ObduksjonIfølge operasjonslederen har krimteknikerne i politidistrikt nevnt at det er aktuelt med obduksjon av den døde selv om det ikke foreligger noen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

- Obduksjon er ren rutine ved ulykkeshendelser også der det ikke er mistanke om noe kriminelt, men der selve hendelsen ikke er klarlagt. Krav om obduksjon kan komme fra politiet, helsevesenet eller pårørende, sier Ugland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.