Astrid Uhrenholdt Jacobsen om kjæresten Emil: - Han har aldri drevet med ski

Skistjernen har funnet drømmemannen.

HAR FÅTT KJÆRESTE: Astrid har funnet lykken med Emil fra Fetsund. Foto: NTB/Scanpix
HAR FÅTT KJÆRESTE: Astrid har funnet lykken med Emil fra Fetsund. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter noen tøffe år med dødsfall og kreftsykdom i nær familie, og skader smiler lykken til langrensstjernen Astrid Uhrenholdt Jacobsen (28).

I et intervju med VG Sporten forteller hun at hun har funnet drømmemannen i kjæresten Emil. Han kommer fra Fetsund og har tidligere spilt håndball.

- Rolig type  - Han har aldri drevet med ski. Han liker å være ute, sånn som meg. Han er en rolig type. Han er ikke kjent, og ikke opptatt av å bli kjent. Det er viktig for meg å ha personer i livet mitt som gir annet påfyll.

Hun forteller videre at de to møttes via felles kjente, for snart ett år siden:

- Vi la merke til hverandre med én gang.

Åpnet opp om det såre savnet Det var i februar i fjor at Uhrenholdt Jacobsen mistet lillebroren Sten Anders, kort tid før OL i Sotsji. På sin egen blogg skrev den tapre skistjernen om det såre savnet:

«Jeg har gått igjennom en tøff periode. På mange måter er jeg fortsatt midt i den tøffe perioden. Det har vært svarte dager. Når sorg og motgang blir altoppslukende er det vanskelig å se at livet skal bli så mye bedre, selv om jeg nok besitter en iboende positivitet med troen på at det alltid vil gå litt bedre om jeg holder ut. Den livskraften har jeg arvet fra mamma og pappa».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.