- Nei, jeg har ikke på meg «Star Trek»-kostyme

Twitter-storm mot NRK-kvinnenes garderobe.

FULL FORVIRRING: Da NRKs kanalvert Hilde-Yvonne Smelror (33) dukket opp i tv-ruta med dette antrekket, ble kreasjonen sammenliknet med rollefigurene i «Star Trek». Skjermdumper: Twitter
FULL FORVIRRING: Da NRKs kanalvert Hilde-Yvonne Smelror (33) dukket opp i tv-ruta med dette antrekket, ble kreasjonen sammenliknet med rollefigurene i «Star Trek». Skjermdumper: Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rollefigurene i Gene Roddenberrys velkjente science fiction-eventyr «Star Trek», er kjent for sine grafiske kreasjoner, ofte av det fargerike slaget.

Såkalt «colour blocking», der antrekket mikses med knallfarger, er ikke et ukjent fenomen i eventyrets verden.

Den siste tida har de karakteristiske antrekkene nådd NRK.

I alle fall om vi skal tro enkelte seere.

«Er det Star Trek-jubileum?» På Twitter har flere bitt seg merke i hvordan antrekk som har dukket opp i tv-ruta, lett kan forveksles med kreasjoner i «Star Trek».

NRK-kvinner som Haddy N'jie, Anne Rimmen, Karen-Marie Ellefsen, Yasmin Syed og værmelder Siri Wiberg har alle fått gjennomgå, men det var da kanalens nye «hallo-dame», Hilde-Yvonne Smelror (33) var på jobb sist fredag, at det virkelig tok av.

Nå hylles nordlendingen for klesvalget.

- Vilt fet drakt på hu «hallo-dama» på NRK i dag! Er det Star Trek-jubileum eller noe i dag?, skriver en.

- Star Trek er tilbake. Takk NRK, skriver en annen.

Også kommentarer som «NRK kjører hardcore Star Trek på hallodamen i dag» og «har de et nytt konsept?» dukket opp i det sosiale nettsamfunnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.