Petter Northug saboterte for lillebroren: - Jeg ble forbanna

Zuccarello herjet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• MOT-Handshake for Peace 3-1 (1-1)

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Tradisjonen tro var det også i år kjendiskamp på sletta under Norway Cup, og tradisjonen tro ble det også et oppgjør preget at varierende prestasjoner.

Også i gjor var det Handshake for Peace (HP) og MOT som møttes, og den gang var det førstnevnte som stakk av med en 5-3-seier.

Laglederne Siv Jensen og Nils Johan Semb var sugne på revansje før kampen, og med god hjelp av en Mats Zuccarello Aasen i kanonslag fikk de det akkurat som de ville. «Zucca» som selv har spilt finale i Norway Cup for Vålerenga i sine guttedager.

- Det var jo «Reka» som sto på den andre siden. Jeg kan ikke tape mot Reka, sier en meget fornøyd Semb etter kampen.

Jevnt og tett Erik Mykland viste, kanskje ikke overraskende, glimt av gammel storhet, og forsøkte også skuddfoten ved et par anledninger, men MOT- og Vålerenga-keeper Mikael Langer var med på notene.

Og MOT viste også hvassere takter i angrep. Etter et drøyt kvarter fikk Mats Zuccarello Aasen ballen på høyresiden, forserte inn i boksen, fintet ned keeper Frode Grodås og chippet ballen elegant over den tidligere landslagskeeperen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.