Denne «mugshoten» går verden rundt

Og det skyldes ikke hans kriminelle bakgrunn.

GÅR SOM EN FARSOTT: Dette arrestasjonsfotoet av den kriminelle mannen Jeremy Meeks (30) får kvinner verden rundt til å sverme. Foto: Stella Pictures.
GÅR SOM EN FARSOTT: Dette arrestasjonsfotoet av den kriminelle mannen Jeremy Meeks (30) får kvinner verden rundt til å sverme. Foto: Stella Pictures. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En amerikansk mann ved navn Jeremy Meeks (30) fikk særdeles mye oppmerksomhet etter at han ble arrestert i California tidligere denne uka.

En skulle tro at mannen, som ifølge amerikansk, lokalt politi er en av de mest voldelige forbryterne i sitt distrikt, ville få oppmerksomhet for sine kriminelle handlinger, men den gang ei.

I stedet er det Meeks sitt arrestasjonsfoto, eller «mugshot», som vekker mye interesse, spesielt hos det motsatte kjønn.

«Han må jo være modell» Etter at politiet i byen Stockton i California la ut bildet på sin Facebook-side i går, har det fått nesten 70 000 likes og over 19 000 kommentarer. Og det er mannens utseende som tiltrekker seg oppmerksomhet, ikke forbrytelsene han er tiltalt for - som noen kan se ut til å ha glemt.

Med kommentarer som «han må jo være modell», «verdens diggeste mann sitter i fengsel» og «kan jeg bo på cella hans?», har han blitt en av politidistriktets mest omtalte forbrytere de siste dagene.

Nå går bildet hans som en farsott i amerikanske medier.

- Vi har aldri fått så mange likes på et bilde før, det tar helt av, forteller politibetjent Joseph Silvia i Stockton politidistrikt, ifølge US Weekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.