E-Type angrepet av grevling

Sendte svensk 90-tallsstjerne på akutten.

BITT AV GREVLING: Bo Martin Erik Eriksson, bedre kjent som 90-tallsstjerna E-Type, ble lørdag forrige uke bitt av en grevling, noe som førte ham rett til akuttmottaket. Foto: NTB Scanpix
BITT AV GREVLING: Bo Martin Erik Eriksson, bedre kjent som 90-tallsstjerna E-Type, ble lørdag forrige uke bitt av en grevling, noe som førte ham rett til akuttmottaket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den svenske artisten Bo Martin Erik Eriksson, bedre kjent som 90-tallsstjerna E-Type, har tidligere skapt overskrifter da han han skulle kjøpe seg hus over netthandel, men endte opp med 12 stykker.

Nok en gang rammes 48-åringen av uhell. Lørdag forrige uke skulle han nemlig ta hundene sine på luftetur, slik at de fikk gjort fra seg.

Da den ene hunden plutselig fikk øye på et dyr, oppsto det en svært ubehagelig situasjon for artisten.

- Tre meter utenfor døren min var det en stor grevling. Den ene hunden min fløy på den og de rullet rundt som en stor ball i hagen, sier han til svenske Aftonbladet.

- Ser ikke bra ut

Det som deretter skjedde, var kanskje ikke helt gjennomtenkt. Fortsatt døsig tidlig på morgenen, tok Eriksson en rask beslutning om å prøve å stoppe de to dyrene.

- Jeg tok hunden i venstre hånd og grevlingen i høyre. Det gikk bra, helt til grevlingen vendte seg mot meg og hugget til i hånden min alt den kunne. Jeg har aldri kjent en slik smerte. Og det ser ikke bra ut i det hele tatt, sier han.

Angrepet fra grevlingen førte til at 48-åringen måtte sendes på akutten ved St. Görans sykehus i Stockholm. - Den knuste alt. Så det var «bang» på akuttmottaket, hvor jeg fikk stivkrampe og dobbel dose med penicillin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.