To norske blant årets ti mest populære videoer

Se alle videoene her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hver måned bruker vi til sammen seks milliarder timer på å se morsomme, sjokkerende og underholdende videoer på Youtube.

Når det nå nærmer seg slutten av året avslører Google hvilke Youtube-videoer som har vært aller mest sett og delt i løpet av 2013.

Og i år topper Ylvis lista med sin musikkvideo til «The Fox».

Kanskje ingen overraskelse ettersom komiker-brødrenes revestunt har gått verden rundt siden det ble lagt ut på Youtube i september og så langt er sett imponerende 276 millioner ganger på videodelingsnettstedet.

Dette er første gang at Norge er representert på den internasjonale topplista.

Dobbelt norsk «The Fox» ble raskt en internasjonal snakkis og gjorde Bård og Vegard Ylvisåker kjent over hele verden. I høst har de to gjestet flere amerikanske talkshow, som blant annet «Late Night With Jimmy Fallon» og «Ellen DeGeneres Show».

De opptrådte også på Mnet Asian Music Awards (MAMA) og på den røde løperen til MTV Awards i Amsterdam, og superstjerna Robbie Williams covret «The Fox» under en intimkonsert i London forrige måned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.