NRK-Carina lagt inn på sykehus

- Jeg er slått ut.

SYKEMELDT: Carina Olset (31) er et av NRKs mest profilerte ansikter. Hun skulle egentlig ha ledet sendingene i NM i fotball i kveld og i morgen. Foto: NRK
SYKEMELDT: Carina Olset (31) er et av NRKs mest profilerte ansikter. Hun skulle egentlig ha ledet sendingene i NM i fotball i kveld og i morgen. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det profilerte sportsankeret Carina Olset er innlagt på sykehus, og får ikke ledet NRKs sportssendinger i dag og i morgen. Hun delte beskjeden i går da hun la ut to bilder på sin Instagram-profil.

Får ikke ledet NM-sendingene Hun skulle egentlig lede semifinalesendingene i NM i fotball.

I en sms til Dagbladet skriver hun at sendingene er i trygge hender.

- Jeg er slått ut med sykdom og går glipp av de veldig spennende semifinalene. Men sendingene er i de beste hender hos gode kolleger, så jeg skal følge med fra sykesenga. Jeg kommer sterkt tilbake til cupfinalehelga, skriver hun.

Dagens semifinale er mellom Rosenborg og Haugesund.

Sportssjef i NRK Rune Haug, opplyser til Dagbladet at Harald Thingnes blir å se på skjermen i stedet for Olset.

Kjent fjes Olset har tidligere jobbet i Barne-TV, men de siste årene har hun vært en av de ledende sportsankerne hos NRK.

I mai i år ble det bekreftet at hun hadde funnet lykken med NRK-kollega Jan Fredrik Bjørntvedt (36). Tidligere samme år kastet hun klærne i mannebladet Mann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.