Disse jentene får du ikke se på TVNorge i sommer

«Sommerfesten» av lufta etter én sesong.

INGEN SOMMERFEST I ÅR: Pia Lykke og Synnøve Skarbø ledet «Sommerfesten» i fjor. De blir ikke å se sammen på TVNorge i sommer. Foto: TVNorge
INGEN SOMMERFEST I ÅR: Pia Lykke og Synnøve Skarbø ledet «Sommerfesten» i fjor. De blir ikke å se sammen på TVNorge i sommer. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aldri før har norske tv-seere hatt tilgang på et så bredt tilbud av sommerlig, direktesendt underholdning som i fjor.

Både TV 2, NRK og TVNorge laget da sommerunderholdning, men i år blir tilbudet dårligere.

TVNorge dropper I fjor ble TVNorge for første gang med på sommer-tv-leken, med «Sommerfesten», ledet av Synnøve Skarbø og Pia Lykke. Det blir det ingen tradisjon av.

- Vi skal ikke ha et direktesendt program av den typen i år, sier Svein Tore Bergestuen, kanalens kommunikasjonsdirektør, til Dagbladet.

«Sommerfesten» ble ikke den store seersuksessen. Seertallene varierte fra i underkant av 100 000 til 28 000 på det laveste.

- Var seertallene en avgjørende faktor for at dere dropper programmet i år?

- Vi har gjort en totalvurdering av hele programtilbudet, og kommet fram til at vi vil bruke flere ressurser i hovedsesongene, som er vår og høst, begrunner Bergestuen.

Rekordåpning for TV 2 NRK har siden 1993 sendt «Sommeråpent» årlig, med unntak av 2008. I 2009 fikk de en utfordrer i TV 2s «Sommertid».

Sistnevnte hadde premiere i går, og satte da rekord hva seertall angår, ifølge TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.