Slik har du aldri sett NRK-stjerna før

Sportsanker Carina Olset (31) gjør som sin kollega Anne Rimmen.

FREKK: NRKs sportsanker Carina Olset har vært på en fotoshoot langt fra hennes vanlige jobb. Hun har gjort som kollegaene Anne Rimmen, Selda Ekiz og Anne Kat. Olset er avbildet i neste nummer av mannebladet Mann. Foto: MANN.
FREKK: NRKs sportsanker Carina Olset har vært på en fotoshoot langt fra hennes vanlige jobb. Hun har gjort som kollegaene Anne Rimmen, Selda Ekiz og Anne Kat. Olset er avbildet i neste nummer av mannebladet Mann. Foto: MANN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Carina Olset (31) er en kvinne vi er vant til å se iført tykke vinterklær, eller pene antrekk når hun presenterer sportsnyhetene på NRK.

Vi ser henne oftest som utegående reporter eller programleder, men vi har også sett henne sittende i fjæra sammen med en kråke - som programleder på barne-tv.

Men i den nyeste utgaven av bladet Mann, viser vaktsjefen og programlederen i NRK Sporten seg fra en helt ny side.

Flere enn Olset Som andre NRK-profiler har gjort før henne, pryder hun hele forsida kun iført undertøy.

- Det var utrolig gøy å utfordre seg selv på den måten. Dette er langt i fra noe av det jeg har gjort tidligere, sier Olset til Dagbladet.

31-åringen fra Burfjord i Nord-Troms blir stadig mer eksponert på tv. Samtidig som hun i fjor var å se som programleder for Barne-TVs «Kråkeklubben», ledet hun også NRKs EM-sendinger i fotball.

Til bladet Mann sier hun at favorittsporten er skøyter, og i løpet av mars skal hun dekke Finnmarksløpet.

- Hadde du noen betenkeligheter med å stille opp så lettkledd?

- Jeg synes det er ok at seerne får se meg i en helt uvant situasjon. Premisset jeg satte for intervjuet var at det skulle bli gjort en av jeg stolte på. Jeg har tidligere bodd i kollektiv med journalisten som gjorde intervjuet, så da følte jeg meg trygg, sier Olset og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.