- Jeg stiller nok ganske høye krav til meg selv

Men Anne Rimmen (31) bekymrer seg ikke over at andre kvinner synes kjæresten er kjekk.

BEVISST TYPE:  Er det noe Anne Rimmen (31) misliker så er det å presentere feil fakta på lufta. - Alle kan gjøre feil, men slurv er jeg ikke begeistret for. Foto: Nina Ruud
BEVISST TYPE: Er det noe Anne Rimmen (31) misliker så er det å presentere feil fakta på lufta. - Alle kan gjøre feil, men slurv er jeg ikke begeistret for. Foto: Nina Ruud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet/ God torsdag): - Haddy og jeg har god kjemi og jobber veldig godt sammen.

Sportsøyeblikkene fra 2012 skal rulle over skjermen. Kvinnelige toppidrettsutøvere i aftenkjoler risikerer å få sine veltrente overarmer kommentert mens 14 priser skal drysses ut under årets idrettsgalla på Hamar. I år som i fjor står programlederne Haddy N'jie og Anne Rimmen på scenen.

- Vi tenker veldig likt om hva som er vår rolle under et slikt show. Vi skal lede en sending der idrettsutøverne og idretten skal spille hovedrollene. Det handler ikke om oss, sier Anne på det lille, nøkterne NRK-kontoret hun deler med kollegaen.

Blendende vakre Blendende vakre og profesjonelle. Lørdag kunne tv-seerne fått oppleve at de to skjønnhetene kom dansende inn på scenen. Koreografen syntes at dansende entré var en strålende idé. Men niks og nei.

- Min umiddelbare reaksjon var nei. Så kom Haddy på jobb og nektet. Hvis vi ikke er komfortable på scenen, kan vi ikke gjøre en god jobb.

Etter en lang direktesending føler hun seg ofte helt tom.

- Idrettsutøvere snakker ofte om «å være i sonen». Dette er en helt annen sone, men jeg er veldig fokusert. Det er også den eneste sammenlikningen jeg kan ta med idrettsutøvere, ler hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.