Angus Jones: - Det er søppel

«Two and a Half Men»-stjerna advarer folk mot å se på tv-serien.

BEKYMRET: Angus T. Jones ber folk om å slutte å se på tv-serien han har spilt i siden 2003. Foto: Stella Pictures
BEKYMRET: Angus T. Jones ber folk om å slutte å se på tv-serien han har spilt i siden 2003. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespilleren Angus T. Jones (19), som har spilt rollen som Jake Harper i komiserien «Two and a Half Men» i en årrekke, kaller suksesserien for søppel. 

I en video, som ble lagt ut på Youtube på mandag, ber 19-åringen folk om å slutte å se på tv-programmet.

- Vennligst slutt - Jake fra «Two and a Half Men» har ingen meninger. Han er en ikke-eksisterende karakter. Dersom du ser på «Two and a Half Men», vennligst slutt med det, sier Angus T. Jones i videoen, ifølge CNN.

I videoen snakker skuespilleren om sin kristne tro, som han mener strider mot innholdet i serien han spiller i.

- Jeg spiller i «Two and a Half Men», og jeg vil ikke spille i serien. Vær så snill å slutt å se på det. Slutt å fylle hodene deres med dritt, vær så snill. Folk sier at det bare er underholdning, men gjør litt research på hvordan å se på tv påvirker hjernen din. Jeg lover dere at dere kommer til å ta noen valg når det kommer til hva dere ser på, sier han.

Bekymret for bibelen - Det er dårlige nyheter. Jeg vet ikke om det betyr noe mer når det kommer fra meg, men dere ville kanskje ikke ha fått hørt det ellers, fortsetter Jones.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.