Kristen Stewart nektet å avsløre sivil status

Svarte syrlig på utroskapsspørsmål i TV-intervju.

KNAPP: Det var en smilende Kristen Stewart som ankom NBCs TV-studio i New York i dag. Men på direkte spørsmål om forholdet til Robert Pattinson var hun knapp. Foto: Stella Pictures
KNAPP: Det var en smilende Kristen Stewart som ankom NBCs TV-studio i New York i dag. Men på direkte spørsmål om forholdet til Robert Pattinson var hun knapp. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jøss, artig at du skulle nevne det, svarte skuespiller Kristen Stewart (22) syrlig da hun onsdag ble bedt på direktesendt TV om å avklare det alle fans av Twilight-filmene lurer på.

Nemlig om hun er tilgitt utroskapsskandalen fra i sommer og fortsatt er sammen med medskuespiller Robert Pattinson (26).

22-åringen har holdt en lav profil etter at hun i juli ble nødt til å innrømme at hun hadde et forhold til den 19 år eldre, gifte filmregissøren og barnefaren Rupert Sanders mens hun var kjæreste og samboer med Pattinson.

I arbeidet med å promotere den siste filmen i serien, «Breaking Dawn Part 2», har skuespillerne stilt opp på intervjuer sammen. Men det var først da Stewart var alene på frokost TV-showet «Today» onsdag at hun fikk konkrete spørsmål om sin sivile status, skriver People.

Stewart synes imidlertid det er greit å la folk lure.

- Jeg skal bare la folk sitte se den lille filmen de tror at privatlivet vårt er. La dem bare spekulere, pleier jeg å si, svarte Stewart.

Det var etter at Us Magazine trykket bilder av Stewart i het omfavnelse med Sanders at hun sendte ut en pressemelding der hun bekreftet utroskapen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.