Hanne Kroghs sønn skal lede reiseprogram

- Det er ikke helt tilfeldig at jeg var voksen før jeg valgte en slik jobb hjemme i Norge.

SKAL LEDE REISEPROGRAM: Sverre Krogh Sundbø skal sammen med Thomas Leikvoll lede programmet «Reisebyrået» på Canal9.  Foto: Lise Grønskar
SKAL LEDE REISEPROGRAM: Sverre Krogh Sundbø skal sammen med Thomas Leikvoll lede programmet «Reisebyrået» på Canal9. Foto: Lise Grønskar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nesten nøyaktig ett år etter at kanalen Canal9 hadde sine første sendinger i fjor høst, røper de hva som blir å se på tv-skjermen denne høsten.

Sentralt i den nye tv-kanalens satsing står tv-programmet «Livsstilsguiden» og reiseprogrammet «Reisebyrået», som skal ledes av Thomas Leikvoll (42) og Sverre Krogh Sundbø (31).

- Humørfylte gutter Duoen skal reise rundt både innenlands og utenlands og lære nordmenn om ulike reisemål, fornuftig kredittkortbruk, å finne billige flybilletter og hva slags forsikring man egentlig bør kjøpe med det de kaller en «morsom vinkling».

- Vi er to humørfylte gutter som liker å reise. Det kommer til å bli jævlig gøy tv. Dette er et tema som ligger våre hjerter nær, sier Leikvoll.

Han forteller at de to programlederne traff hverandre for første gang tidligere i sommer.

- Vi fant tonen umiddelbart. Jeg er glad for å ha Sverre som min «partner in crime», sier Leikvoll, som har lang erfaring som tv-fjes.

Også Krogh Sundbø er fornøyd med valget av makker.

- Vi komplimenterer hverandre. Thomas har en utrolig erfaring fra både stand up og tv, som vi kan spille videre på. Jeg har en litt mer allmenn bakgrunn, men tv-jobbing har stått i fokus de siste fire årene, sier den ferske Canal9-profilen, som også er kjent som en habil pokerspiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.