Her er Pål Anders Ullevålseter og Mette Sollis lille hjerteknuser

Tok med datteren Alva (2 mnd.) på fotballkamp.

STOLTE FORELDRE: Pål Anders Ullevålseter fikk heiahjelp av kjæresten Mette Solli og datteren Alva (2 mnd.) under kjendisfotballkampen på Ekebergsletta i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
STOLTE FORELDRE: Pål Anders Ullevålseter fikk heiahjelp av kjæresten Mette Solli og datteren Alva (2 mnd.) under kjendisfotballkampen på Ekebergsletta i dag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Handshake for Peace-laget - Mot 5-1 (1-1)

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Det er bare snaue to måneder siden stjerneparet Pål Anders Ullevålseter og Mette Solli fikk sitt første barn sammen.

I dag satt mamma Mette på sidelinja med lille Alva og så den nybakte faren Pål Anders Ullevålseter i aksjon på kjendisfotballkamp.

Navnet kom først - Navnet kom til oss før vi visste kjønnet. Jeg hadde en følelse av at det kom til å bli jente, og så kom navnet. Vi smakte litt på det og begge likte det. Og så er det litt alv over Pål, sier hun og ler.

Den tidligere kickbokseren Solli og motorsykkelproffen Pål Anders Ullevålseter møttes under innspillingen av kjendisversjonen av «71 grader nord» i 2010. Fra før har Ullevålseter en sønn (12), mens Alva er Sollis første barn.

Rolig sommer Solli forteller at paret har brukt sommeren på å slappe av med familien.

- Vi har ei lita ei som vi har måttet lære å kjenne, så vi har tatt det helt med ro på Vestlandet og litt hjemme hos familie. Det har vært veldig koselig, sier hun.

- Misfornøyd På banen i dag spilte Ullevålseter på lag med og mot tidligere fotballstorheter som Frode Grodås, Lars Bohinen og Jan Åge Fjørtoft. Det endte med tap for Mot-laget, hvor Ullevålseter spilte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.