Røper Solskjær-svarene som gjorde Røkke rasende

- Dette viser hva slags spill dette er, sier en forbannet Solskjær.

VIL TA MED SEG ASSISTENTENE OG WOLFF EIKREM: Ole Gunnar Solskjær har ikke ønsket å fortelle hva han svarte Kjell Inge Røkke på de tre spørsmålene, bortsett fra at han svarte hypotetisk. Nå forteller imidlertid Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen hva manageren svarte - at han vil forlate Molde om tilbudet kommer og samtidig ta med seg to trenere og Magnus Wolff Eikrem. 
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VIL TA MED SEG ASSISTENTENE OG WOLFF EIKREM: Ole Gunnar Solskjær har ikke ønsket å fortelle hva han svarte Kjell Inge Røkke på de tre spørsmålene, bortsett fra at han svarte hypotetisk. Nå forteller imidlertid Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen hva manageren svarte - at han vil forlate Molde om tilbudet kommer og samtidig ta med seg to trenere og Magnus Wolff Eikrem. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kjell Inge Røkkes tre spørsmål til Ole Gunnar Solskjær, som han ikke følte ble besvart på en tilfredsstillende måte, ble den utløsende faktoren for Akers overraskende brudd med Molde.

Selve spørsmålene ble gjort kjent i Akers pressemelding i går, men akkurat hva Solskjær svarte har fram til nå vært en hemmelighet.

I et intervju med Romsdals Budstikke lørdag kveld velger imidlertid Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen å gå ut med svarene - der Solskjær bekrefter at han ønsker å forlate klubben så snart han kan dersom tilbudet fra Aston Villa kommer.

- Det er et hypotetisk spørsmål, men får jeg et tilbud, vil jeg reise så snart jeg kan. Sannsynligvis etter kampen mot Hønefoss, skal Solskjær ha svart på spørsmålet om vurderer å slutte i inneværende tippeligasesong.

Molde møter Hønefoss hjemme på Aker Stadion 28. mai.

- Ordrenekt av Solskjær Ifølge Nordstrand Jacobsen svarte Solskjær videre at han i så fall vil ta med seg assistenttrenerne Mark Dempsey og Richard Hartis, samt Magnus Wolff Eikrem fra spillergruppa.

I så fall vil Molde miste det meste av trenerstaben og en av sine beste spillere før vårsesongen er omme. Dette skal ha opprørt Røkke, med tanke på at klubben også skal ut i Champions League-kvalifisering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.