Stadig nye trefninger i trafikk-krigen.

Tips oss 2400
(Dagbladet): Krigen mellom bilister og syklister har preget trafikkbildet så vel her hjemme som der ute i den store verden.

Nå er nok en hendelse blitt fanget på film. Siste slag i sykkelkrigen fant sted på en øde landevei nær Bibury i engelske Glouchestershire.

En eldre herremann, iført frakk, sixpence og grønne støvler var ute på en sykkeltur på den idylliske landeveien, omkranset av et vinterkledt januar-landskap.

Men plutselig blir idyllen brutt. Herremannen syklet alt for sakte for kvinnen som kom i bil bak ham.

Som videoen over viser, løper kvinnen etter mannen, mens hun rasende skriker ukvemsord mot ham før hun begynner å sparke og slå på den eldre mannen, som forgjeves forsøker å stoppe kvinnen med temperamentet.

Politiet vil ha tak i kvinnen

Det er politiet som har offentliggjort videoen i håp om at de skal klare å få tak i den rasende kvinnen for å straffeforfølge henne. Hendelsen skjedde 28. januar i år, på en lørdag.

Og det var faktisk kvinnen selv som tok kontakt med politiet.

- En kvinne ringte Glouchestershire-politiet for å melde at hun hadde blitt overfalt av en syklist som senket trafikken. Vi prøvde å få tak i kvinnen, men kontaktinformasjonen hun oppga var ikke korrekt, sier en talsmann for politiet ifølge Daily Mail.

Politiet fikk dermed fatt i videoen du kan se over, og den røper at det kanskje ikke var kvinnen som ble overfalt.

BLE STOPPET: 17-åringen fikk panikk og prøvde å stikke av etter å ha kjørt ned en syklist. Men det ble lettere sagt enn gjort. Se hvordan de andre på veien grep inn og stoppet ham. Video: Bethlehem Police Departement.

TRUET PÅ LIVET: Etter en aggressiv forbikjøring, truet bilisten den myke trafikanten på livet. Bilisten var nok ikke klar over at alt ble filmet.

KJØRER HAN NED SYKLISTEN MED VILJE? Slik kan det nemlig se ut når bussjåføren tar en halv forbikjøring før han svinger inn i siden på sykklisten. Hendelsen ble fanget opp av et overvåkningskamera i Bristol, England. Se videoen og døm selv.

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet på Facebook.
I denne artikkelen