Hevder Rekdal klikket på TV2s Paradise-stunt

TV2 bekrefter Rekdals Paradise-kritikk, men hevder treneren aldri har sagt han vil boikotte media - bare ta en pause.

TAR SEG BARE EN PAUSE: Kjetil Rekdal mener at pressen bare bekrefter hans poeng når de skriver at han boikotter mediene.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TAR SEG BARE EN PAUSE: Kjetil Rekdal mener at pressen bare bekrefter hans poeng når de skriver at han boikotter mediene. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kjetil Rekdal har bestemt seg for å ta en pause fra pressen etter alt koket etter kampene mot Rosenborg og Molde. Han opplever at det meste av det han sier blir vridd og vrengt på i negativ forstand, ifølge Aalesunds daglige leder, Henrik Hoff.

Sunnmørsposten skriver i dag at avisa vet at Kjetil Rekdal reagerte sterkt på et innslag i TV 2 lørdag. Her ble Rekdal intervjuet av kanalen som kom inn på historien om at Rekdal var så opptatt av å se på realityserien Paradise Hotel på TV, at han hadde nektet sin sønn Niklas å se en mesterligakamp. Noe Rekdal sterkt har benektet.

Det toppet seg da Iselin Michelsen i realityserien dukket opp på storskjerm med en personlig hilsen til Aalesund-treneren midt under intervjuet. Der og da tok han det med et smil, men skal i ettertid ha ringt TV 2 og gitt klar beskjed om at dette var uakseptabelt.

Reagerte Det var Sunnmørspostens sportsjournalist Helge Skuseth som fikk forklaringa på hvorfor treneren nå «boikotter» pressen. Rekdal skal ha reagert på at pressen fremstilte ham som hissig mot spillerne sine etter Molde-kampen. Selv følte han seg rolig som aldri før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.