Kjærestens gripende hilsen til Alexander Dale Oen.

Tips oss 2400
VISTE FRAM KJÆRESTEN PÅ IDRETTSGALLAEN: Alexander Dale Oen vant to priser under Idrettsgallaen i januar, og takket blant andre kjæresten Anja i talen. 
Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix

VISTE FRAM KJÆRESTEN PÅ IDRETTSGALLAEN: Alexander Dale Oen vant to priser under Idrettsgallaen i januar, og takket blant andre kjæresten Anja i talen. Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix

(Dagbladet): Idrettsstjerner fra hele verden har tatt i bruk sosiale medier for å uttrykke sin sorg og medfølelse etter den ubegripelige nyheten om Alexander Dale Oens bortgang.

Natt til i dag postet også kjæresten til den avdøde svømmemesteren, Anja Johansen, en gripende kjærlighetserklæring på sin Facebook-side.

På bildet kysser hun en smilende Dale Oen på kinnet, og under har hun skrevet «du og meg.. elsker deg».

I skrivende stund er innlegget blitt delt av over 600 mennesker, over 47 000 mennesker har trykket «liker» og flere hundre kommentarer er postet.

Den 24 år gamle jenta, som til daglig studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole, har tidligere fortalt hva som gjorde at hun falt for Dale Oen.

- Han er selve definisjonen på høy, mørk og kjekk. Alexander er ekstremt snill og omtenksom angående folk i alle miljøer og settinger, sa hun til VG Nett i januar.

Hun var med Dale Oen på Idrettsgallaen i januar, der han vant prisen for årets mannlige utøver og utøvernes pris.

I takketalen sørget han for å nevne kjæresten Anja.

- Bak hver stor prestasjon står mange personer: Trenere, støtteapparat, trenere og kjæreste, sa han.

• Kondolanseprotokoll: Skriv en siste hilsen til Alexander Dale Oen

Kan artikkelen bli bedre? Har du funnet feil vi burde vite om?

RAPPORTER INN HER
Lik Dagbladet Sporten på Facebook.
I denne artikkelen