Vårens 27 fineste neglelakker

27 neglelakker som får deg i godt humør.

GRØNT ER SKJØNT: Grønt og aqua-farger er en stor trend både på mote- og neglelakkfronten denne våren. FOTO: Produsentene
GRØNT ER SKJØNT: Grønt og aqua-farger er en stor trend både på mote- og neglelakkfronten denne våren. FOTO: Produsentene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Finn inspirasjon til din neste neglelakk i et av våre tre fargeunivers, som legger seg tett opp til sesongens hotteste motetrender.

Særlig har aquafarger og grønntoner markert som en stor trend denne våren. I tillegg popper det opp friske oransjetoner, korallfarger og rødtoner med mye gult i.

Siste trend ut er den blomsterinspirerte trenden med rosa i spissen; neglelakker i kledelige rosa - og lillafarger. Finn din stil med vår uhøytidelige quiz her!

Slik får du perfekte neglelakknegler 1) Sørg for å ha helt rene negler. Bruk gjerne litt neglelakkfjerner over neglen for å sørge for at alle spor av fett er borte. Uten en ren flate, sitter neglelakken dårligere.

2) Underlakk anbefales alltid, men er lett å hoppe over når man har dårlig tid. Men dersom skal du bruke mørke farger, er det ekstra viktig å bruke underlakk. Hvis ikke kan du plutselig sitte der med skjegget i postkassa og misfargede negler. Og misfargingen er langt vanskeligere å bli kvitt, enn å legge et kjapt lag med underlakk....

3) Legg neglelakken så langt ned på neglen som du klarer, uten å få neglelakk på neglebåndet. Det ser finere og proffere ut, og dessuten blir lakken mye enklere å fjerne etterpå. Legg et eller to lag, avhengig av hvor dekkende du ønsker lakken skal være. Årets store test av neglelakker finner du forresten her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.