Charlotte Kalla tok en Bjørgen

Viste muskler på den svenske idrettsgallaen.

VANT PRIS: Charlotte Kalla mottok sammen med Ida Ingemarsdotter pris for beste lag på den svenske idrettsgallaen. Etterpå var overarmene hennes et hett tema på mikrobloggnettstedet Twitter. Foto: Sven Lindwall / Expressen
VANT PRIS: Charlotte Kalla mottok sammen med Ida Ingemarsdotter pris for beste lag på den svenske idrettsgallaen. Etterpå var overarmene hennes et hett tema på mikrobloggnettstedet Twitter. Foto: Sven Lindwall / Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skidronninga Marit Bjørgen skapte en real Twitter-storm da hun viste fram sine veltrente armer under den norske idrettsgallaen i begynnelsen av januar.

Skuffet over norske medier Skryt ble imidlertid fulgt av mindre hyggelige dopingpåstander i finsk presse. Det som viste seg å være ti måneder gamle dopingbeskyldninger fra skandaletreneren Kari-Pekka Kyrös, ble trukket fram for å ledsage bildene av Bjørgen med prisen.

I et intervju med Adresseavisa sa den norske skistjerna at hun er skuffet over norske mediers gjengivelse av dopingbeskyldningene.

- Det er en del av gamet. Jeg er glad jeg er 30 år og hardhudet. Når det kommer fra han, tar jeg det ikke seriøst. Men det er litt skuffende at norske medier lager saker om det. Jeg mener de burde oversett det, sier Bjørgen.

Samtidig smiler hun litt av at overarmsmusklene skapte såpass store reaksjoner.

- Jeg er ikke så stor. Jeg tror det er en god fotograf. Jeg tror hun har tatt et godt bilde. De er ikke større nå enn for ti år siden. Jeg skjemmes ikke, men når temaet blir slikt, så kommer jeg til å kle på meg neste år, sier Bjørgen til Adressa om Scanpix sitt velbrukte bilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.