- Se og Hør er et møkkablad

Northug-leiren sier sivil rettssak er eneste utvei etter nytt romanseoppslag med Aylar.

VISSTE OM OPPSLAGET: Petter Northug fikk vite om romanseoppslaget med Aylar onsdag, dagen før det tunge løpet i går, hvor han ble slått av sveitsiske Dario Cologna. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
VISSTE OM OPPSLAGET: Petter Northug fikk vite om romanseoppslaget med Aylar onsdag, dagen før det tunge løpet i går, hvor han ble slått av sveitsiske Dario Cologna. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er i dagens Se og Hør at langrennsløper Petter Northug og pokerambassadør Aylar Lie igjen er omtalt som et par.

«Northug + Aylar = sant» og «Superparet avslørt» heter det på forsiden.

Se og Hør skriver at Aylar bodde hjemme hos Northug i Trondheim i tre dager, etter at han skal ha hentet henne på Værnes flyplass 20. desember.

«De koste seg sammen, trente - og spiste med venner. Petter tok også med Aylar på julebesøk til vennegjengen sin,» heter det i reportasjen.

- Et møkkablad Petter Northug er for tida i Italia, hvor han deltar i Tour de Ski. Pressetalsmann Otto Ulseth forteller til Dagbladet at han ble oppringt om artikkelen onsdag ettermiddag.

Han har ikke selv sett artikkelen, men når han får den referert av Dagbladet virker han lite fornøyd.

- Se og Hør er et møkkablad. Vi vet hva de holder på med, og hvorfor de er til. Det er et møkkablad vi skal være nøye med å ikke la oss injuriere av, sier han til Dagbladet.

- Påvirker ikke Petter sportslig Petter Northug regnes som ute av gullkampen i Tour de Ski etter nederlaget torsdag. Otto Ulseth forteller at han snakket med Northug om Se og Hør-saken dagen i forveien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.