Jan Thomas brøt sammen da pappa-ryktene herjet

- På noen områder skulle jeg ønske at jeg var tøffere, men dette tok meg på senga.

LANSERER TRENINGSTØY:  Jan Thomas og Christopher Mørch Husby presenterer ny kolleksjon treningstøy. Hele familien er involvert. Jan Thomas' ektemann Christopher Mørch Husby fotograferer, mens Jan Thomas er modell. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet
LANSERER TRENINGSTØY: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby presenterer ny kolleksjon treningstøy. Hele familien er involvert. Jan Thomas' ektemann Christopher Mørch Husby fotograferer, mens Jan Thomas er modell. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har aldri forstått at vårt privatliv er så spennende. Jeg synes vi lever et ganske kjedelig liv, sier Jan Thomas Mørch Husby til Dagbladet.

Siden han vendte hjem fra USA for ti år siden har han vært en gjenganger i sladderspaltene. I høst måtte han gå offentlig ut og avkrefte at han har AIDS etter at han hadde gått kraftig ned i vekt. Like etter detonerte bomben om at Jan Thomas og ektemannen Christopher Mørch Husby (22) ventet barn, attpåtil tvillinger. Babyryktene stammet fra et foredrag der stylisten fortalte at han og mannen gleder seg til å bli foreldre.

- Jeg var ikke forberedt i det hele tatt og freaket ut. Jeg kan ikke si at alt ikke stemmer, men jeg kan avkrefte at det er et barn i magen i dag. Å se de overskriftene og lese noe som er så høytidelig for oss... Jeg brøt sammen flere ganger. Det verste var at jeg var bortreist og ikke fikk kommunisert med Christopher, sier han.

- På noen områder skulle jeg ønske jeg var tøffere, men dette tok meg på senga.

- Gleder oss Jan Thomas har lenge vært åpen om at han ønsker barn.

- Christopher og jeg gleder oss ufattelig til å bli foreldre. Vi kommer til å bli verdens beste pappaer og få verdens vakreste barn. Ikke bokstavelig talt, men det er forhåpentligvis sånn alle som skal bli foreldre tenker, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.