Kliss nakne på parketten i «Skal vi danse»

Det argentinske danseparet kastet alle klærne på direkten. Se video!

NAKENDANS: Cinthia Hernandez og dansepartneren serverte en dampende het framføring i den argentinske versjonen av «Skal vi danse», der de begge endte opp med å kaste alle klærne. Foto: Stella Pictures
NAKENDANS: Cinthia Hernandez og dansepartneren serverte en dampende het framføring i den argentinske versjonen av «Skal vi danse», der de begge endte opp med å kaste alle klærne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tv-konseptet «Skal vi danse» har slått an i land verden over. Danseprogrammet er kjent for sexy kostymer, het dansing og smekre kropper.

Men mens de norske deltakerne ikke viser mer hud enn det som strengt tatt er nødvendig, tar de argentinske «Skal vi danse»-deltakerne det hele noen hakk lenger.

I fjor sjokkerte den argentinske Playboy-modellen Silvina Escudero og dansepartneren Nicolás Scillama med å kaste klærne da de framførte sin dans til Aerosmith-låta «Crazy».

Danset splitter nakenPå direktesendt tv kastet modellen alle klærne bortsett fra trusa, og begynte å simulere sex i flere pikante stillinger sammen med dansepartneren.

Og som ikke det var nok kysset også Scillama Escuderos bare bryster.

Om det var med vilje eller ikke, seerne sørget for at paret måtte ut i danseduell, og dermed ble dansen framført enda en gang.

Og nå har det skjedd igjen. Den tidligere Big Brother-deltakeren Cinthia Fernandez sørget for å sette fjorårets strippenummer fullstendig i skyggen, da hun sjokkerte med å danse splitter naken på «Skal vi danse»-parketten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.