Gro Hammerseng er gravid

Venter barn med samboer Anja Edin.

AVBREKK: Larvik må trolig klare seg uten Gro Hammerseng mesteparten av neste sesong. Men håndballstjerna regner med å kommee tilbake etter fødselen.  Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
AVBREKK: Larvik må trolig klare seg uten Gro Hammerseng mesteparten av neste sesong. Men håndballstjerna regner med å kommee tilbake etter fødselen. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Håndballstjerna Gro Hammerseng (31) og samboeren Anja Edin (28) blir foreldre, det ble kjent da Larvik Håndballklubb i en pressemelding fortalte at Gro er gravid.

- Nå vil vi bare nyte følelsen og håpe at alt går fint, skriver Hammerseng i en SMS til Dagbladet etter at den glade nyheten ble gjort kjent via en pressemelding fra LHK tirsdag kveld.

- Vi gleder oss veldig til å bli foreldre, det er spennende tider. Jeg kommer til å holde meg i god form og tar sikte på å komme raskt tilbake på håndballbanen, siteres hun på i pressemeldinga.

Ifølge Østlandsposten medfører graviditeten trolig at Hammerseng blir borte fra håndballbanen hele neste sesong.

Den tidligere landslagskapteinen har allerede takket nei til landslagsspill i det kommende VM i Brasil.

Sammen med Katja Nyberg utgjorde hun et høyt profilert kjærestepar i Idretts-Norge fra 2005. De to spilte sammen i flere år på det danske laget Ikast. Forholdet tok imidlertid slutt i fjor sommer.

Det er første gang at Edin og Hammerseng bekrefter at de er et par. Ryktene om de to begynte å gå kort tid etter bruddet med Anja Edin, men de har aldri før bekreftet det overfor media - selv om de gjentatte ganger har vist seg sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.