Nå er hun blant de hotteste it-jentene

Emma Watson (21) har gått fra å være nerdete og sjarmerende barnestjerne til å bli et av verdens største moteikoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Emma Watson ankom premieren på den første «Harry Potter»-filmen elleve år gammel, iført en grå formløs kjole og en bolero over skuldrene, var det få moteeksperter som leet på øyelokket.

Ti år seinere ble det for alvor klart at hun er blitt et moteikon å regne med da hun i februar i år mottok prisen Årets moteikon under Elle Style Awards.

Året før ble hun stemt fram til Storbritannias best kledde kvinne av Glamour Magazine.

- Jeg elsker mote. Men jeg prøver å ikke tenke for mye på det. Jeg forsøker å stenge det ute og bare gjøre det jeg liker og ha det morsomt, sa Watson da hun vant moteikonprisen ifølge Daily Mail.

It-jente Skuespilleren har de siste åra gang på gang stjålet oppmerksomheten når hun har entret den røde løperen, og hun har høstet mye skryt for sine valg av antrekk.

- Emma Watson er blant de hotteste it-jentene nå. Hun er en av dem man følger med på i moteverdenen, sier moteekspert Kjersti Skar Staarvik til Dagbladet.

- Hun har greid å gå fra å være en søt og uskyldig barnestjerne til å bli en sexy og selvstendig ung kvinne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.