Har du pakket feriekofferten?

Dette må du ikke glemme.

PAKKING I SISTE LITEN: Bevisst valg av ferieantrekk gjør at du ikke må dra på mer enn nødvendig. Nedenfor finner du tips både for ham og henne. Og her kan du skrive ut pakkeliste. På bildet: Eva Longoria ute med sin Louis Vuitton-koffert, Dior-briller, veska på armen og dokumentmappa under. Foto: STELLA PICTURES/produsenten
PAKKING I SISTE LITEN: Bevisst valg av ferieantrekk gjør at du ikke må dra på mer enn nødvendig. Nedenfor finner du tips både for ham og henne. Og her kan du skrive ut pakkeliste. På bildet: Eva Longoria ute med sin Louis Vuitton-koffert, Dior-briller, veska på armen og dokumentmappa under. Foto: STELLA PICTURES/produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Svært mange av oss reiser på ferie i dagene som kommer. Hvilke klær man skal pakke i kofferten avhenger selvsagt av reisemål og vær, men for de fleste dreier det seg om å pakke minst mulig uten å mangle noe. Det er ingen enkel oppgave. Her er plaggene som gjør det lettere å pakke lite.

HER KAN DU SKRIVE UT HUSKELISTE FOR PAKKINGEN.

FOR JENTENE:

•Kjoler er noe man har en tendens til å pakke mange av. Det handler om at man ikke greier å velge, eller at man føler man må ha en til hver potensielle anledning. I virkeligheten dukker det neppe opp mange nok anledninger. Siden mange av oss ender opp med å shoppe i løpet av ferieukene, kommer man dermed hjem med en haug av ubrukte plagg.

Løsning: Ta med maks tre enkle kjoler som funker både til strand og middag på kvelden. En ensfarget kjole kan henge løst og ledig med sommerhatt og lave sandaler til på dagen, og strammes opp med belte, smykker og høye hæler på kvelden.

•Sko er det neste vi jenter helt klart pakker for mange av. Og av samme årsaker som over, ender vi gjerne opp med å ikke få bruk for halvparten av dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.