Svenskenes Grand Prix-håp truer med å bryte i kveld

Eric (20) raser mot den tyske Eurovision-produksjonen.

I ILDEN: I kveld er det svenske Eric Saades tur til å prøve seg i Eurovision, når den andre semifinalen går av stabelen. Han truer med å forlate scenen hvis teknikken svikter. Foto: AFP PHOTO / HENNING KAISER
I ILDEN: I kveld er det svenske Eric Saades tur til å prøve seg i Eurovision, når den andre semifinalen går av stabelen. Han truer med å forlate scenen hvis teknikken svikter. Foto: AFP PHOTO / HENNING KAISER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det svenske Grand Prix-håpet Eric Saade (20) er lei av problemene med den tyske Eurovision-produksjonen. Nå advarer han om at han kan komme til å forlate scenen under den andre semifinalen i Düsseldorf i kveld.

- Om det blir noe feil teknisk, kommer jeg til å bryte, sier han til den svenske avisa Aftonbladet.

- Filmet ikke dansen Etter generalprøven i går kveld rettet Saade sterk kritikk mot den tyske produksjonen.

- De filmet ikke dansen vår i det hele tatt, om jeg skal kunne vinne, må de vise hva vi faktisk gjør på scenen. Dette er den niende gangen vi har påpekt det. Jeg vet ikke hva produksjonen driver med, sier han.

- Det jeg har lyst til å si til produksjonen nå kan ikke trykkes i avisa, sier han videre.

Marerittstart Det svenske Grand Prix-håpet fikk en marerittstart i Eurovision da selve høydepunktet i sceneopptredenen hans sviktet fullstendig. I mellompartiet på finalebidraget bures Saade inn i et glassbur av danserne sine. Deretter skal han slå og sparke i alle sidene på buret, til glasset eksploderer og han kan komme seg ut.

Men da Saade slo til glassveggene under den første sceneprøven, skjedde absolutt ingenting.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.