Hva skjer med Stella nå?

- Hun må bare komme seg hjem fra Tyskland.

TYDELIG SKUFFET: Stella Mwangi tok til tårene da hun møtte pressen etter Eurosong-semifinalen i Tyskland i går kveld. Sjefen i plateselskapet hennes Emi, Bjørn Rogstad, depper imidlertid ikke. Nå må vi bare få henne hjem. Hun har ikke tid til å være i Tyskland, sier han. Foto: Anders Grønneberg
TYDELIG SKUFFET: Stella Mwangi tok til tårene da hun møtte pressen etter Eurosong-semifinalen i Tyskland i går kveld. Sjefen i plateselskapet hennes Emi, Bjørn Rogstad, depper imidlertid ikke. Nå må vi bare få henne hjem. Hun har ikke tid til å være i Tyskland, sier han. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stella Mwangis Eurovision-karriere ble en anelse kortere enn hun selv og den norske Grand Prix-delegasjonen hadde håpet.

- Bare hun ikke blir deppa, det er drepen for enhver lysende karriere, sier musikkjournalist og redaktør i litteraturmagasinet Vinduet, Audun Vinger.

Men vi har nok uansett ikke sett det siste av den sprudlende artisten.

Det mener i hvert fall de musikkekspertene Dagbladet har snakket med etter Stellas sjokk-sorti i går kveld.

Stor tro Vinger er likevel ikke i tvil om at Stella fortsatt har gode muligheter til å gjøre karriere innenfor showbiz i Norge.

- Hun har fortsatt en lang vei å gå for å bli en sanger på stort internasjonalt nivå, men henne som type har jeg veldig stor tro på. Hun har den «jeg er norsk-gnisten» som trengs, sier han.

- Jeg satt og så på selv i går, og jeg synes slettes ikke hun var blant de verste.

- Liten betydning Heller ikke Dagbladets Grand Prix-kommentator, Anders Grønneberg, tror det at Stella røk ut så tidlig vil få følger for hennes karriere.

- Jeg har egentlig ikke noen tro å at dette har så stor betydning, med mindre hun hadde gått helt til topps. Det er jo bare en som blir husket hvert år, og det er vinneren, men heller ikke vinneren pleier å få noen stor internasjonal karriere, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.