- Jeg er selvfølgelig kjempeskuffet

Stella Mwangi om sjokk-sortien.

SKUFFET:  Det holdt ikke at hele Düsseldorf har danset til «Haba haba» den siste uka. Foto: Håkon Eikesdal.
SKUFFET: Det holdt ikke at hele Düsseldorf har danset til «Haba haba» den siste uka. Foto: Håkon Eikesdal. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En svært skuffet Stella Mwangi har konstatert at hun er ute av Eurovision-dansen. Selv om hun satte Düsseldorf på hodet og fikk alle i salen til å danse hjalp det ikke. Sms-stemmene uteble for Norges stor håp.

- Selvfølgelig er jeg kjempeskuffet! Men jeg er utrolig fornøyd med opptredenen og det var et fantastisk publikum i salen. Dette har vært en fantastisk reise som jeg er utrolig glad for at jeg fikk være med, skriver Stella Mwangi i en sms til Dagbladet kort tid etter at sjokksortien er et faktum.

Hun var blant bookmakernes favoritt. Selv om BBCs Eurovision-kommentator utropte henne til en av favorittene i finalen og Aftonbladets Schalgerkommentator Tobbe Ek fikk følelse av seier, var det ikke «Haba Haba» Europa ville ha.

- Antiklimaks Både Dagbladets kommentator Anders Grønneberg, den norske delegasjonen og Stella selv var overbevist om at «Haba haba» ville være blant de ti låtene som fikk flest stemmer, og som dermed kvalifiserte seg til den store kvelden på lørdag.

Men slik gikk det imidlertid ikke.

- Det er antiklimaks her nå, selv om vi selvfølgelig var forberedt på alt, sier Per Sundnes til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.