Bor i stappfull koffert

Stella Mwangi deler dagboka si med Dagbladets lesere.

SKRIVER NED ALT: Stella Mwangi inviterer Dagbladets lesere inn på hotellrommet hun og kjæresten deler under Eurovision-oppholdet i Düsseldorf. - Dagboka mi er veldig viktig for meg. Her finnes det mange hemmeligheter, sier Mwangi. 
Foto: Håkon Eikesdal
SKRIVER NED ALT: Stella Mwangi inviterer Dagbladets lesere inn på hotellrommet hun og kjæresten deler under Eurovision-oppholdet i Düsseldorf. - Dagboka mi er veldig viktig for meg. Her finnes det mange hemmeligheter, sier Mwangi. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg tør ikke tenke på hvor mye NRK måtte betale i overvekt på flyet. Jeg har med meg en hel haug med klær, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med alle sammen, sier Stella Mwangi (24) og ler hjertelig.

«Haba haba»-sangeren har invitert med Dagbladets lesere inn på hotellrommet hvor hun skal lade opp til semifinalen i Eurovision tirsdag, bare et drøyt steinkast unna Esprit Arena.

På gulvet står en rad med sko, alle med skyhøye hæler. På arbeidsbordet en Mac, og i hjørnet ved badet står en koffert som ser ut som om den er i ferd med å eksplodere.

- Haug med klær Ut av kofferten trekker Mwangi opp en liten, gul kjole med fargerike mønstre i blått, rødt og lilla.

- Denne kjøpte jeg i Kenya. Den skal jeg bruke når det ikke blåser så mye, sier hun.

Da hun besøkte opprinnelseslandet etter MGP-triumfen i februar, falt Mwangi pladask for et stykke stoff hun så utenfor en butikk. Deretter fikk hun tatt mål av seg selv, og en liten kjole ble spesialsydd for «Haba haba»-sangeren.

- Jeg fikk den billig, det kostet meg bare 200 kroner, sier Mwangi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.