Slik skal Stella sikre 12 poeng fra nabolandene

Stella Mwangi har vært på intensiv sjarmøretappe. - Helt bortkastet, mener svensk ekspert.

LADER OPP TIL EUROVISION: Mens forgjengerne hennes valgte bort promojobbing i forkant av Eurovision, har Stella Mwangi valgt en annen strategi. Hun har de siste dagene fartet mellom et titalls intervjuer og radiostudioer, på stemmejakt i Sverige og Danmark. I dag ankommer hun Eurovision-byen. Foto: Anders Grønneberg
LADER OPP TIL EUROVISION: Mens forgjengerne hennes valgte bort promojobbing i forkant av Eurovision, har Stella Mwangi valgt en annen strategi. Hun har de siste dagene fartet mellom et titalls intervjuer og radiostudioer, på stemmejakt i Sverige og Danmark. I dag ankommer hun Eurovision-byen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag lander Stella Mwangi i Eurovision-byen Düsseldorf. Fra i ettermiddag venter et intenst mediekjør fram mot semifinalen 10. mai.Men Dagbladet kan i dag fortelle at Norges Eurovision-håp allerede har lagt bak seg en kort og intens frierferd i våre skandinaviske naboland.

Dermed har hun valgt en helt annen strategi for stemmesanking enn de to foregående norske MGP-vinnerne.

- Optimaliserer sjansene Fjorårets vinner Didrik Solli-Tangen ble kritisert for å være tilbakeholden og fraværende i media i forkant av Eurovision-finalen, mens Alexander Rybak ladet opp til utklassingsseieren på turné med «Bettan» og i studio hjemme i Norge.

Siden tirsdag har Mwangi på sin side fartet mellom et titalls intervjuer og radiostudioer, på stemmejakt i Sverige og Danmark.

- Vi synes det er for kostbart for Stella å ikke vise seg før Eurovision. Vi jobber selvsagt for å optimalisere sjansene hennes, sier Ida Lyxzen i plateselskapet EMI.

Intervjumaraton - I tillegg har Stella et album å lansere, og da er det alltid positivt å bli kjent i nabolandene. Dette er også del av en langsiktig strategi for å gjøre henne enda mer kjent i utlandet, sier Lyxzen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.