Slutt mellom Petter og Rachel

Kjærligheten tok slutt mellom skikongen Petter Northug (25) og Rachel Nordtømme (21).

SKLIDD FRA HVERANDRE: Det er slutt mellom Petter Northug (t.h.) og Rachel Nordtømme.  Foto: Hans A. Vedlog / Dagbladet
SKLIDD FRA HVERANDRE: Det er slutt mellom Petter Northug (t.h.) og Rachel Nordtømme. Foto: Hans A. Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter det Dagbladet er kjent med, er forholdet mellom verdens beste langrennsløper og den populære bloggeren og friidrettsutøveren avsluttet.

Har flyttet ut Nordtømme skal ha flyttet ut av parets leilighet i Trondheim. Petter Northug skal de siste ukene ha bodd mest på hybelen i Meråker der det fortsatt er skiføre og gode langrennsforhold.

Ingen i team Northug vil bekrefte Dagbladets opplysninger, men anonymt legges det ikke skjul på at forholdet er over.

- På Petters vegne har jeg bare én ting å si til dette. Og det er ingen kommentar, sier Petters pressetalsmann Otto Ulseth til Dagbladet.

Fikk oppmerksomhet under poker-VM Forholdet mellom de to idrettsutøverne ble kjent høsten 2008. Paret hadde da kjent til hverandre siden han var 12 - 13 og hun var 9 - 10 år da de begge deltok på friidrettsstevner i Trøndelag. Det var først da Northug var 17 at de ble ordentlig kjent.

- Vi har vært på dealer'n siden i sommer, men ble skikkelig sammen først for et par måneder siden, sa Northug til Se og Hør da forholdet ble kjent.  Rachel Nordtømme trådte for alvor inn i offentligheten da hun i fjor vinter fulgte Northug under poker-VM i Las Vegas. Der var hun en av de nominerte i kåringen av årets peneste pokerjente, og fikk mye oppmerksomhet i amerikansk media.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.