- Han er blitt populær på fotballtrening

Han er rask og høy, men én ting skiller John Carew og sønnen (7).

Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er i at kveldens «Senkveld» at fotballspiller John Carew (31) snakker åpent om rollen som pappa for sønnen

Sønnen, som nå er sju år, har vært i England og besøkt Stoke-proffen. Nå som han er begynt på skolen, er det derimot blitt vanskeligere for ham å besøke pappa Carew, som bor i Chelsea i London.

- Så jeg må komme meg hjem så ofte som mulig. Stort sett en gang i måneden, sier Carew i «Senkveld».

Farskapsstrid Det var i 2004 at Susan Namuddu gikk ut i media og sa at John Carew var faren til hennes sønn, som ble født 18. mars.

-  Da jeg var på helsestasjonen første dag etter at jeg var blitt gravid, førte jeg opp John Carew som far til barnet. Jeg hadde bare vært med John og derfor var jeg sikker på at han var far til dette barnet, sa Namuddu til Dagbladet den gang.

Carew ønsket først ikke å ta en farskapstest, men i september godtok han å ta DNA-testen.

2. oktober kom bekreftelsen på at Carew var faren til Namuddus barn, og Carew bekreftet da at han ville ta ansvar for barnet.

- Trives med proffpappa I «Senkveld»-intervjuet blir Carew spurt om sønnen synes det er gøy å ha en pappa som er fotballproff.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.