Her kliner Shakira med ti år yngre Gerard Piqué

Med 26 sider bildemateriale blir det vanskelig å benekte at de er et par.

KOSELIGE BILDER: En mann tar en kikk på den siste utgaven av de colombianske magainset Caras, hvor den colombianske artisten Shakira og den spanske fotballstjerna Gerard Piqué kysser på forsida. Foto: AFP PHOTO/GUILLERMO LEGARIA/SCANPIX
KOSELIGE BILDER: En mann tar en kikk på den siste utgaven av de colombianske magainset Caras, hvor den colombianske artisten Shakira og den spanske fotballstjerna Gerard Piqué kysser på forsida. Foto: AFP PHOTO/GUILLERMO LEGARIA/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har lenge gått rykter om at «Waka waka»-sangeren Shakira (34) og fotballstjerna Gerard Piqué (24) er et par, men begge har så langt benektet dette.

Etter at det colombianske bladet Caras trykket bildet nedenfor på forsida si, blir det derimot verre for stjernene å nekte for at de er glade i hverandre.

Bildet på forsida viser at Shakira lener seg inn mot den ti år yngre fotballspilleren, og kysser ham. Inne i bladet er det 26 sider med bildemateriale av de to.

Samme fødselsdag Ifølge Caras-direktør Patricia Fajardo har bladet kjøpt 15 bilder av paret.

Bildene skal være tatt 2. februar, på en felles fødselsdagsfest for Shakira og Piqué. De er tilfeldigvis født samme dato, men Shakira er ti år eldre enn Piqué.

Sangstjerna møtte Piqué i fjor vår da hun spilte inn videoen til VM-sangen «Waka waka».

Ifølge Daily Mail har det gått rykter om at Pique og Shakira var sammen mens hun offisielt var sammen med advokaten Antonio de la Rua, og de to skal ha hatt flere hemmelige møter siden de først møttes under videoinnspillingen.

Skrev om bruddet Shakira avsluttet det elleve år lange forholdet til de la Rua, sønnen til den tidligere argentinske presidenten Fernando de la Rua, i januar i år. Da hadde det gått rykter om at han hadde vært utro mot henne, ifølge Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.