- Jeg er verpesjuk

Norges souldronning Noora Noor.

GLAD I BARN: Noora Noor har lyst på barn, men nøyer seg foreløpig med å være tante og gudmor. Foto:  Agnete Brun/Dagbladet
GLAD I BARN: Noora Noor har lyst på barn, men nøyer seg foreløpig med å være tante og gudmor. Foto: Agnete Brun/Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg er verpesjuk, og har vært det ei stund. Jeg er veldig glad i barn. Men heldigvis er jeg så heldig å både være gudmor og å ha fine tantebarn, sier artist Noora Noor (31) med et stort smil.

Hun omtales gjerne som Norges souldronning, og ble blant annet tildelt Spellemannspris i 2009 for kritikerroste «Soul Deep». Men til tross for lang erfaring som plateartist og med liveshow, skal Noor debutere på lørdag - som Melodi Grand Prix-artist.

At den nye arenaen skulle gå utover kredibiliteten hennes, er hun overhodet ikke med på.

Gir blaffen i kred - Det verste jeg vet er når noen skal sette meg i bås. Jeg var ikke kredibel da andrealbumet mitt ble slaktet. Jeg vil gjøre det jeg vil, og tilfredsstille mine egne behov. Hvis jeg i tillegg kan inspirere bare en halv person like mye som mine idoler har inspirert meg, så er jeg lykkelig, sier Noor til Dagbladet og slår fast:

- Om det skjer på Melodi Grand Prix eller med en kassegitar på t-banen, er fullstendig likegyldig for meg.

Noor har heller ikke særlig sans for en mannsdominert musikkbransje hvor mange tenker at morsrollen er uforenelig med artistlivet og intensiv turnevirksomhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.