- Nei, æsj! Han har jo samboer!

Likevel oppsto det søt musikk mellom MGP-artistene Pernille (18) og Marius (24).

Publisert
Sist oppdatert

FLORØ (Dagbladet): - Jeg husker Marius som den kjekke brannmannen. Jeg er yngre enn han, og da han var med i «Idol» så alle jentene på, sier Pernille Svensen Øiestad til Dagbladet.

I kveld synger den tidligere «X Factor»-deltakeren duetten «I'll Be Yours» sammen med tidligere «Idol»-deltaker Marius Barhaugen i den andre delfinalen i Melodi Grand Prix.

• Se MGP-artistenes «Idol»- og «X Factor»-fortid her.

Låta er skrevet av norske Ovi, som gjorde stor suksess for Romania i den internasjonale finalen i Oslo. I duett med Paula Seling endte han på en hederlig tredjeplass med «Playing With Fire». 

Dagbladets anmelder trillet en firer på terningen for «I'll Be Yours», og mener eventuell suksess i stor grad avhenger av de to artistenes kjemi på scenen.

- Æsj! Hvis tonen mellom de to når Dagbladet møter dem har noe å si, tyder mye på at det kan bli rein plankekjøring. 

- Marius er morsom, talentfull og sterk - også på scenen. Han er svær, mens jeg ikke er så stor. Derfor er han litt bodyguard i tillegg til å være duettpartner, sier Svensen Øiestad og ler. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.