Slik var MGP-Carinas oppvekst som Hells Angels-datter

- Det kan skremme enhver nordmann.

MC-OPPVEKST: - Jeg var bare barn da pappa var i Hells Angels, og merket ikke noe festing. De syke festene står jeg for selv nå, sier Carina Dahl med et smil. 

Foto: Håkon Eikesdal
MC-OPPVEKST: - Jeg var bare barn da pappa var i Hells Angels, og merket ikke noe festing. De syke festene står jeg for selv nå, sier Carina Dahl med et smil. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ØRLAND (Dagbladet): - Jeg har vokst opp med rockemusikere og jernhester, sier Carina Dahl til Dagbladet.

I kveld framfører hun låta «Guns & Boys» i den første delfinalen i Melodi Grand Prix fra Ørland.

• Les anmeldelse av alle kveldens MGP-låter her.

Til daglig bor trondheimsjenta i Stockholm hvor hun jobber målrettet for å oppfylle artistdrømmen om å kunne leve av musikken.

Oppvokst backstage Og tilfeldig er det neppe at det er musikk Dahl skulle satse på. Pappa Morten «Diesel» Dahl spiller i rockebandet TNT, som på 80-tallet var en av Norges største musikalske rockeksporter til blant annet Europa og Japan.

Carina Dahl er bokstavelig talt oppvokst backstage.

- Pappa var allerede rockestjerne da jeg ble født, derfor har ting som å sitte backstage med bandet Europe i Spania vært en del av hverdagen min gjennom oppveksten, sier Dahl.

• Les også Gatas Parlament-intervju: - Hvis NRK finner det ut og vil diske oss, får de bare gjøre det.

Hadde «Hell's Angels-onkler» En like naturlig del av oppveksten har også MC-gruppa Hell's Angels vært. «Diesel» Dahl var i en årrekke medlem og talsmann for de fryktede englene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.