Hun er både rik, sexy og atletisk

Therese Johaug (22) er rikest av jentene i Manns «mest sexy»-kåring.

RIKEST: Av jentene som blir regnet som «mest sexy» i Norge, er det Therese Johaug som er rikest. Foto: Erik Berglund
RIKEST: Av jentene som blir regnet som «mest sexy» i Norge, er det Therese Johaug som er rikest. Foto: Erik Berglund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Hun ligger på Manns liste over Norges mest sexy kvinner, hun har OL- og VM-medalje i langrenn og hun står oppført med en formue på litt over en million kroner på ligninga for 2009.

Therese Johaug er dermed den rikeste av jentene som regnes for å være av det ypperste Norge har å by på utseendemessig.

Jenta fra Dalsbygda i Os har altså på kort tid blitt et av de hotteste navnene i Norge.

Ettersøkt I tillegg til skikarrieren og «mest sexy»-statusen, er jenta blant de mest ettersøkte navnene på nett.

- Dette er en tradisjonell kåring vi har hatt i 12 år. Vi i redaksjonen plukker ut de nominerte på grunnlag av utseende og personlighet. Dette er jo en «mest sexy»-kåring, så det er ingen vits i å legge skjul på at utseendet er mest avgjørende, sa, Per Ivar Johansen, redaksjonssjef i Mann, da kåringen ble lansert.

Johaugs utseende har gjort henne til et yndet reklameobjekt, og i sommer inngikk hun en avtale med Gliss som gjorde henne til hårpleieseriens frontfigur.

- Jeg syns det er gøy å være med på noen slike reportasjer og fotoserier, men jeg skal nok ikke bytte karriere av den grunn. Jeg er født med ski på beina, og egner meg ikke som modell i andre sammenhenger enn for moro skyld, sa Johaug til KK i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.