Tiger og Elin skilte seg i kveld

Tiger klarte ikke berge ekteskapet. - Vi er triste, sier det skilte paret i en felles pressemelding.

Foto: REUTERS
Foto: REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): De prøvde å berge ekteskapet etter golfstjernens omfattende utroskap, men nå er det kjent at Tiger Woods og svenske Elin Nordegren har skilt seg etter å ha vært gift i seks år, melder People magazine.

Årsaken er den omfattende sexskandalen med Woods i hovedrollen. (Les mer om bakgrunnen under mellomtittelen «Startet nedturen med et krasj»)

- Vi er triste over at vårt ekteskap er over og ønsker hverandre alt godt i framtiden. Selv om vi ikke lenger er gift, er vi foreldre til to fantastiske barn og deres lykke har vært og kommer alltid til å være enormt viktig for oss begge to, heter det i en pressemelding sendt ut av Nordgrens advokatfirma McGuireWoods.

Ville redde ekteskapet De to skilte seg i en rettssal i Bay County, Florida mandag. Foreldreretten blir delt mellom de to, men ytterligere detaljer framkommer ikke. Det er ikke kjent hvordan de to deler eiendelene og eiendommene, og det er stor usikkerhet rundt hvordan Elin kommer ut av det. Enkelte amerikanske medier melder om at hun kan få 100 millioner dollar, mens andre melder at hun får fem ganger så mye. Les også: - Elin kan kreve 1,7 milliarder

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.