Har ikke sett ferdig serien

Edward Schultheiss har båret på en av landets mest omtalte hemmeligheter i snart ett år. Han gleder seg til det er over.

Publisert
Sist oppdatert

||| I snart ett år har Edward Schultheiss måttet takle enorm oppmerksomhet rundt rollefiguren Kim fra tidenes dramasuksess «Himmelblå».

- Jeg har fått mye oppmerksomhet, jeg skal innrømme det. Jeg vil ikke kalle det plagsomt, det har vært mye, men også helt greit, sier han til Dagbladet.

Utallige spørsmål Skuespilleren som ble rikskjendis for alvor med rollen i «Himmelblå», har ikke tall på hvor mange ganger han er blitt stilt spørsmålet alle vil ha svar på.For sjelden eller aldri har folk i i hele landet engasjert seg så mye i søken på svaret om hva som har skjedd med rollefiguren etter at han la ut i åpen båt nattestid i forrige sesong.

Debattene har versert på nettet og folk har kommet med forslag på hva som skjedde med Kim. Folk har spurt, ringt og sendt e-post til NRK, til Edward Schultheiss og til innbyggerne på øya, med ett eneste spørsmål - lever Kim?

Edward Schultheiss, synes det begynner å bli nok spørsmål om hvor Kim er blitt av.

- Jeg gleder meg litt til det er over, jeg må innrømme at jeg begynner å bli lei av spørsmålet, sier han med et smil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.