Hvis dette er Hollywood, holder jeg meg hjemme

«Ja, vi elsker Hollywood» er skrytete skadefryd-tv.

VEMMELIG: Selv om Jan Thomas støtt forsikrer damene i «Ja, vi elsker Hollywood» om at seriens ni utflyttede damer er vakre og vellykkede, er det et tydelig element av freakshow her. Foto: TvNorge.
VEMMELIG: Selv om Jan Thomas støtt forsikrer damene i «Ja, vi elsker Hollywood» om at seriens ni utflyttede damer er vakre og vellykkede, er det et tydelig element av freakshow her. Foto: TvNorge. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| TV: Skryt er ikke sofistikert. Skryt er ikke classy. Og skryt er alt hva «Ja, vi elsker Hollywood» er, flashing av limousiner og diamanter og verdens mest harry designervesker, Louis Vuitton.

Da hjelper det ikke hvor hyppig programleder Jan Thomas Mørch Husby klarer å smette inn ordene «glamorøs» og «eksklusiv». De utflyttede norske kvinnene vi treffer fremstår med få unntak som nervøse oppkomlinger, som er veldig opptatt av å fortelle oss hvor mye koffertene deres koster.

Si meg, Jan Thomas, tror du Jackie O. noen gang ville fortalt deg prisen på øredobbene sine? Jeg trodde ikke det.

«Velstående menn»Når programleder Jan Thomas er ferdig med å snakke om hvor fantastisk det er i Læs Ængeles, introduserer han oss for de ni hovedpersonene gjennom en fotoshoot som det er mye mas rundt og umulig å forstå hensikten med. Blant de utkårede er mannebladveteran Monica Hansen, som synes det er urettferdig å bli kalt puppemodell, playmate Lillian Müller, og den serieskilte eiendomsmegleren Tine Schatz («Nå dater hun stadig nye og velstående menn», forklarer Jan Thomas).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.