Glede og skuffelse på tribunen

De kongelige flokker til Vancouver.

Publisert
Sist oppdatert

||| OL er ikke bare en fest for folket. Også sportsinteresserte kongelige tar del i moroa og flokker nå til Vancouver for å støtte sine undersåtter.Se bildeserie over.

Så langt er Skandinavia representert av vår egen kronprins Haakon (36), Danmarks kronprins Fredrik (41) og hans kone Mary (38).

Kronprinsesse Mette-Marit er sykmeldt på grunn av slitasjeskader på nakkevirvlene, og er derfor ikke med til OL i Vancouver.

Kronprins Haakon satt på tribunen i Whistler Creek da den heller ukjente skiskytteren Anastasia Kuzmina vant gull i 7,5 kilometer skiskyttersprint.

Å ha kronprinsen blant publikum hjalp dessverre ikke de norske jentene. Norges fremste kvinnelige medaljehåp i skiskyting, Tora Berger, endte på 33.plass.

Bedre gikk det for den nederlandske kongefamilien.  

Prins Willem-Alexander (42), prinsesse Maxima (38) døtrene deres Amalia (6), Alexia (4) og Ariane (2) fikk med seg 5000 meter skøyter for menn i går lørdag.

Hele familien var kledd i landslagsfargen oransje og jublet på tribunen da den nederlandske langdistansekongen Sven Kramer tok sitt første OL-gull.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.