Ble sett av 1,25 millioner bare i Norge.

Tips oss 2400
Talkshowkongen Fredrik Skavlan er vant med celebre gjester i studio, men det er ikke hver fredag han byr på stjerner av Rihannas kaliber.

Da Barbados-stjerna (21) fortalte om mishandlingen hun ble utsatt for av ekskjæresten Chris Brown, fulgte 1 248 000 nordmenn med på TV-skjermen.

Det er ny rekord for «Skavlan» etter at talkshowet ble gjenfødt som svensk-norsk samarbeidsprosjekt i fjor høst, opplyser NRK.

Med det seertallet var «Skavlan» svært nær å tangere TV-seerandelen til den tradisjonelle vinneren av fredagskvelden, «Nytt på Nytt». 65 prosent av alle som så på TV på det aktuelle tidspunktet, fulgte «Skavlan». Det tilsvarende tallet for «Nytt på Nytt» var 65,1 prosent.

Søndagens støttekonsert til inntekt for jordskjelvofre i Haiti, ble sett av i snitt 597 000 seere på NRK søndag. Konserten brakte inn 21 millioner kroner til saken, i tillegg til billettinntekter i Operaen på 700 000 kroner.

Lik Dagbladet på Facebook.
John Arne Markussen

Velkommen til debatt
Tusen takk for at du ønsker å delta i vårt kommentarfelt.
Vi holder imidlertid nå stengt. Dette gjør vi for at moderatorene våre skal kunne ha raskere responstid i debattfeltenes åpningstid.
Åpningstiden er hverdager fra 10:00 til 20:00.

Med vennlig hilsen John Arne Markussen, sjefredaktør