Trakk seg fra visning.

Tips oss 2400
SA NEI: Modell Abbey Lee Kershaw (22). Foto: STELLA PICTURES

SA NEI: Modell Abbey Lee Kershaw (22). Foto: STELLA PICTURES

Kult?

 Ja
 Nei
Se resultatet
Da supermodellene Abbey Lee (22), Sasha Pivovarova (24) og Natasha Poly (24) ikke var å se på Alexander McQueens vår/sommer-visning i Paris mandag, var det fordi de nektet å gå i den britiske designerens sko.

Ifølge bloggen Frockwriter, skrevet av motejournalisten Patty Huntington, tok Kershaw og de to russiske jentene et eneste, langt blikk på McQueen-skoene før de bestemte seg for å droppe hele visningen.

McQueens beltedyr-liknende kvinnesko med sine fryktinngytende høye hæler er like genierklært som idiotforklart. Lady Gaga er blant dem som har omfavnet dem og vist dem fram i sin «Bad Romance»-video. Supermodell-trioen er tydeligvis ikke like glade i dem.

Men i Abbey Lee Kershaws tilfelle har hun dårlig erfaring med farlige sko. Ifølge New York Magazine har 22-åringen tidligere falt på catwalken grunnet altfor høye hæler. En annen gang hun holdt seg på beina i høye Rodarte-sko, skadet hun likevel knærne stygt.

Australieren skal også ved et tilfelle ha besvimt på catwalken på grunn av en av McQueens stramme korsetter.
John Arne Markussen

Velkommen til debatt
Tusen takk for at du ønsker å delta i vårt kommentarfelt.
Vi holder imidlertid stengt fra klokken 00:00 alle dager. Dette gjør vi for at moderatorene våre skal kunne ha raskere responstid i debattfeltenes åpningstid.
Åpningstiden vil være hverdager fra 07:00, og helgedager/røde dager fra 08:00.

Med vennlig hilsen John Arne Markussen, sjefredaktør